یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

انصارالله: پیشنهاد آتش‌بس آمریکا توطئه‌ای علیه یمن است

انصارالله: پیشنهاد آتش‌بس آمریکا توطئه‌ای علیه یمن است سخنگوی هیئت مذاکره کننده یمن پیشنهاد آتش‌بس ادعایی واشنگتن را توطئه‌ای توصیف کرد که هدف آن وارد کردن یمن به مراحل خطرناک‌تر است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۰ - ۲۲ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 12
کد خبر: ۸۰۵۳۹

به گزارش راهبرد معاصر محمد عبدالسلام به پیشنهاد  آتش‌بس ارائه شده از سوی آمریکا واکنش نشان داد.

سخنگوی هیئت مذاکره کننده یمن گفت: آنچه فرستاده آمریکا به یمن از آن به عنوان پیشنهاد یاد کرد، چیز جدیدی نداشت و همان نظر عربستان و سازمان ملل از یک سال پیش است.

محمد عبدالسلام  یادآور شد: در پیشنهاد آمریکا هیچ حرفی از توقف محاصره و آتش بس نشده، بلکه یک نوع دور زدن صوری برای بازگشت محاصره به شکل دیپلماتیک است. از جمله شروط مطرح شده در این طرح، تعیین و صدرو مجوز‌های فرودگاه صنعا توسط ائتلاف متجاوز است.

وی تاکید کرد: اگر برای آتش بس و توقف محاصره جدی بودند، آن را اعلام می‌کردند و می‌دیدند که ما از آن استقبال می‌کنیم. اینکه فرستاده‌ای از آمریکا بیاید و طرحی پایین‌تر از فرستاده سازمان ملل بدهد، قابل قبول نیست.

این مقام انصارالله یمن گفت: آنچه فرستاده آمریکا مطرح کرد، توطئه‌ای برای وارد کردن یمن به مرحله‌ای خطرناکتر از حال حاضر است. آنچه را که آن‌ها در جنگ و ویرانگری بدست نیاوردند، قطعا در گفتگو هم بدست نخواهند آورد.

محمد عبدالسلام در ادامه افزود: از شش سال پیش تاکنون تجاوز و محاصره حتی یک روز هم متوقف نشده است؛ بنابراین برداشت آمریکا از جنگ و محاصره چیست؟ آمریکایی‌ها با ارائه شروط عربستان به عنوان پیشنهاد آتش بس ثابت کردند که علنا خود آن‌ها در پس جنگ و محاصره قرار دارند.

سخنگوی هیئت مذاکره کننده یمن ضمن بیان این مطلب که هیچ تغییر واقعی به سمت آتش بس و پایان محاصره وجود ندارد و تمام این موارد به دست طرف مقابل است، افزود: می‌خواهند ما به آنچه آن‌ها در جنگ نتوانستند محقق کنند در گفتگو به آن‌ها بدهیم؛ این واقعیتی است که هم باید بدانند. آنچه فرستاده آمریکا در مورد ورود کمک‌های انسانی به یمن و نرسیدن آن به مستحقان آن گفت، دروغی بزرگ است.

محمد عبدالسلام یادآور شد: نفتکش‌هایی که تجار یمن با اموال خود خریده اند و از سازمان ملل مجوز دریافته کرده اند را ائتلاف سعودی توقیف می‌کند؛ این یک اقدام ظالمانه است. همه شروطی که برای ورود کمک‌های انسانی ارائه شده بود را پذیرفتیم و هنگامی که بهانه‌ای برای ادامه محاصره نیافتند، گفتند که این کمک‌ها به مستخقین آن نرسیده است.

ساعاتی پیش «تیموتی لندرکینگ» نماینده آمریکا در امور یمن مدعی شد واشنگتن طرح آتش‌بس یمن را به جنبش انصارالله ارائه کرده است.

لندرکینگ ادعا کرد: «بدون پیشرفت طرح آتش‌بس، درگیری در یمن بیشتر و این منطقه به منطقه‌ای بی‌ثبات تبدیل می‌شود.»

باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار